Formel 1-mester: Vi er ikke favoritter i Melbourne

Den forsvarende Formel 1-verdensmester Sebastian Vettel nedtoner forventningerne forud for weekendens grandprix i Melbourne.

Red Bull har haft en skidt optakt til sæsonåbneren med en række skuffende testkørsler, og holdets profil erkender, at Red Bull-bilen stadig ikke har ramt topniveauet.

- Vi er godt klar over, at vi ikke er i den bedste form endnu. Der er stadig en masse ting, som vi skal have fundet ud af, siger Sebastian Vettel på et pressemøde i Melbourne, hvor også danske Kevin Magnussen var til stede.

- Desværre kan du ikke løse det natten over. Det ville vi ønske, men det kan vi ikke. Vi er nødt til at tage det trin for trin sammen med Daniel, tilføjer Vettel.

Han er i Melbourne sammen med holdkammeraten Daniel Ricciardo. Vettel oplyser, at Red Bull-holdet skal køre i en "meget anderledes" bil i forhold til den, som blev brugt under den seneste testkørsel i Bahrain.

Selvom Vettel vil gøre sit bedste for en topplacering i Australien, så peger han umiddelbart på Lewis Hamiltons hold som favorit i Melbourne.

- Ud fra vinterens test er det nok Mercedes, siger tyskeren.

- Efter tre eller fire løb ved vi lidt mere, siger tilføjer han.

Både Vettel og holdets nye kører Daniel Ricciardo havde store problemer under vinterens testkørsler i Bahrain og på Jerezbanen i Spanien. Ikke mindst på grund af den nye V6-motor fra Renault, som voldte store problemer.

De to Red Bull-kørere havde til torsdagens pressemøde svært ved at svare på, hvilke forventninger de har til weekenden. Det samme havde Fernando Alonso fra Ferrari og Lewis Hamilton - primært på grund af en række nye krav til Formel 1-bilerne.

- Det er meget svært at sige, hvor konkurrencedygtige vi er lige nu, siger Alonso på pressemødet.

/ritzau/

Dagens Gossip