Formel 1-stjerne får fængselsdom for natklubs-klammeri

Den tidligere Formel 1-stjerne Eddie Irvine er blevet idømt seks måneders fængsel efter klammeri på en italiensk natklub.

Selv om dommen over den 48-årige nordirer først blev afsagt torsdag, så fandt episoden sted for seks år siden på Milano-natklubben Hollywood.

Eddie Irvine var havnet i et skænderi med Gabriele Moratti, der er søn af den tidligere Milano-borgmester Letizia Moratti.

Motorsportsstjernen hævdede i retten, at Moratti slog ham først, mens italieneren oplyste, at Irvine slog ham i ansigtet med et glas.

Gabriele Morattis advokat, Vincenzo Saponara, afviste efter domsafsigelsen medierygter om, at de to mænd skulle have været i klammeri over en kvinde.

- Det er naturligvis nemt for aviserne at skrive, at de var oppe at toppes på grund af jalousi over en kvinde, og at de to var rivaler. Det er en god historie, men det passer bare ikke, siger Saponara ifølge Reuters.

Både Eddie Irvine og Gabriele Moratti blev straffet ved retten, men ingen af dem skal bag tremmer. Ifølge italiensk lov er alle domme under to års varighed i den slags sager betingede.

Eddie Irvine indstillede Formel 1-karrieren i 2002 og nåede af vinde fire grand prix-løb.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip