Formodet krybskytte dræber fire i Østrig

Den østrigske avis Der Standard skriver, at mandens hus i byen Melk vest for Wien, tirsdag eftermiddag stadig var omringet af militær og specialstyrker i blandt andet pansrede køretøjer, samt af politi. Manden har barrikaderet sig i huset, hvor det formodes, at han har gemt et større våbenlager, heriblandt hårdgranater.

De blodige begivenheder startede natten til tirsdag, da manden blev standset i en skov ved byen Annaberg mistænkt for krybskytteri, men hvor han nåede at flygte.

I den efterfølgende biljagt skød han to politibetjente samt en ambulancefører, og senere skød han også et gidsel, som han havde taget med.

Manden havde ifølge Der Standard været under overvågning i længere tid i relation til krybskytteri, og natten til tirsdag fik politiet meldinger om, at der var en krybskytte løs ved Annaberg, hvorefter politiet rykkede ud og etablerede en vejspærring.

Ved vejspærringen skød og dræbte den formodede krybskytte derefter en politibetjent og sårede en anden, og dræbte kort efter føreren af en ambulance, der rykkede til hjælp.

Politiet har af hensyn til gidslet anmodet medierne om ikke at offentliggøre detaljer om aktionen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip