Formodet lig fundet i Aarhus Havn

Skrevet af admin

25/02/2016

Dagens topnyheder

Østjyllands Politi fik torsdag eftermiddag en anmeldelse af, at der muligvis var fundet et lig i Aarhus Havn. Men undersøgelser har vist, at der var tale om falsk alarm.

- Der er formentlig set skygger i vandet, som man har troet var et lig, men undersøgelser har vist, at der ikke var noget, siger vagtchef Peter Hunniche, Østjyllands Politi.

Det var medlemmer af eftersøgningsorganisationen Missing People, der slog alarm på 112, da de på et sonarapparat nede i vandet havde opfanget noget, der lignede en person.

- Via 112 blev der rekvireret dykkere til en undersøgelse, og vi har også været dernede, men vi har ikke fundet noget på bunden af vandet, siger Peter Hunniche.

Det område, der er undersøgt ligger ved Sydhavnsgade mellem Filmbyen og Mindet.

Torsdagens alarm satte gang i spekulationer om, at der måske kunne være tale om den 73-årige erhvervsmand Niels Joachim Nicholaisen, der har været sporløst forsvundet i omkring tre uger.

Han forlod sit hjem i det centrale Aarhus 5. februar for at gå i træningscentret.

Den forsvundne mand har flere gange været eftersøgt af politi med hunde og dykkere. Også Missing People har hjulpet med at lede efter ham.

Østjyllands Politi har blandt andet også analyseret Niels Nicholaisens telefondata og konstateret, at han kan have opholdt sig ved havnen morgenen efter sin forsvinden.

Der er dog tale om et andet område af havnen, idet hans mobil har været forbundet med en mast på Østhavnsvej.

/ritzau/