Formodet overgrebsmand skrev digte til sine ofre

Digtene blev fundet og beslaglagt under politiets ransagninger i mandens hjem.

»Der er et menneske, der har forført mig, fordi hun virkelig ville og havde lyst til det. Det er ikke nogen undskyldning. Jeg ville - kunne - bare ikke stå imod. Det gav mig livsmod og livskraft tilbage. Hvordan skulle jeg dog kunne sige stop. Jeg tilgiver mig selv. For mig er det godt at elske,« lød nogle af uddragene, som anklageren fredag formiddag læste op i retten ifølge bt.dk.

Et andet digt var stilet til et navn identisk med navnet på en dreng, der nu anklager den 64-årige for at have sexkrænket ham.

»Vi fandt et håb i de små sprækker, hvor livets lys skinner igennem. Vi kæmpede os fremad i livets labyrint. Vi kunne helt sikkert have skabt dig et godt liv, hvis dødens dæmoner havde holdt sig i skindet. Mit smertens barn,« lød det blandt andet i digtet.

Senere fredag får offentligheden for første gang den 64-åriges egen version, siden den tidligere ansatte på bostedet Elverkær ved Skanderborg 2. maj 2012 blev anholdt og sigtet for omfattende sexkrænkelser af plejebørn. Det sker, når den tiltalte indtager vidneskranken ved retten i Horsens, hvor sagen mod ham begyndte fredag.

Dagens Gossip