Formodet sexkrænker anholdt: Fængslet i sag om brand

- Desværre kan jeg ikke komme med ret mange detaljer, fordi manden i sidder varetægtsfængslet for dobbeltlukkede døre i den anden sag. Det betyder også, at han ikke umiddelbart vil blive fremstillet i grundlovsforhør i denne sag, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen i en pressemeddelelse.

Den anholdte er en 40-årig mand, der bor i en lejlighed på Skippervænget i Odense. Her udbrød der i mandags en mindre brand.

I forbindelse med branden fandt politiet et stort kemikalielager, der muligvis skulle bruges til at lave narko.

Politiet fandt også en rygsæk med blandt andet en halsedisse, strips og andre ting, som politiet ikke ønsker at fortælle om nu.

Det fik de røde lamper til at lyse hos politiet, der tog mundskrab på manden for at sammenligne DNA'en med de to sager om seksuelle overgreb i Øster Skerninge og Refsvindinge i Oktober og november.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

I dag viste sig, at DNA'en matchede, og manden har indrømmet, at det var ham, der forgreb sig på pigerne.

I oktober i fjor blev en 11-årig pige fra Øster Skerninge bortført af en mand, da hun steg af skolebussen. Efterfølgende kørte han hende ud i en skov og misbrugte hende.

Måneden efter blev en 10-årig pige fra Refsvindinge bortført og misbrugt, da hun var på vej hjem fra skole. Ifølge Fyns Politi har DNA-spor vist, at der er tale om den samme gerningsmand.

I maj måned i år forsøgte en mand i en rød bil at lokke en 14-årig skolepige ind i sin bil ved en busholdeplads i Oure på Sydøstfyn. Politiet er dog overbevist om, at der ikke er tale om den samme mand.

Til gengæld kan det meget vel have været samme mand, der i slutningen af juni forsøgte at lokke en 10-årig pige ind i sin bil i Vester Skerninge.

Pigen stak af, og manden fulgte efter hende. Hun slap dog væk.

- Denne sag har fyldt rigtig meget i Fyns Politi. Det er der ingen tvivl om. Men den har i endnu højere grad fyldt meget hos de to berørte familier – ja, i hele lokalområdet. Også derfor er jeg glad for, at kunne fortælle, at vi i dag har fået det afgørende DNA match i sagen, siger Henrik Justesen.

Se video fra branden, der førte politiet til den 40-årige

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip