Formsvag Bendtner håber på snarligt klubskifte

Den danske fodboldspiller Nicklas Bendtner har måske nydt juleferien for meget. I hvert fald har Bendtner brug for en mere fysisk træning end holdkammeraterne på træningslejren i Lagos i Portugal.

Det fortæller Wolfsburgs træner, Dieter Hecking, til den tyske avis Bild.

- Før vinterpausen gav vi spillerne et træningsprogram, som de skulle følge 100 procent. Som i Julians (Draxler, red) tilfælde er vi ikke helt tilfredse med den form, spilleren er ankommet i.

- Det er helt normalt, at en eller flere spillere skal have ekstra træning. Det er ikke chikane, og Nicklas håndterer det professionelt, siger træneren.

Den tyske topspiller Julian Draxler har også været nødt til at træne ekstra et par gange.

Ifølge Bild kan et klubskifte til Premier League være på vej for Nicklas Bendtner.

Newcastle, som er tredjesidst i ligaen, er ifølge den tyske avis interesseret i den danske angriber. Bendtner vil gerne af sted, men de to klubber mangler, ifølge Bild, at nå til enighed.

Bendtners agent, Ivan Marko Benes, arbejder på højtryk for at få sendt spilleren videre, og ifølge Bild skulle andre Premier League-klubber og klubber i Italien også have vist interesse for danskeren.

Bild fortæller, at et klubskifte kan være så nært forestående, at det er muligt, at Nicklas Bendtner må forlade træningslejren i Portugal før tid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip