Fornemt comeback af Thorbjørn Olesen

Thorbjørn Olesen rejste sig på fornem vis efter en rædsom torsdag, da han på andendagen af US Masters gik en runde i 70 slag, vhilket er to slag under par.

Det var hele otte slag bedre end karrierens første møde med den legendariske Augusta National-bane, og det kan oven i købet vise sig at være nok til en plads i finalerunderne lørdag og søndag.

Det afgøres dog først senere fredag, da den 23-årige dansker var en af de første, der blev sendt ud på banen på andendagen. Men ifølge turneringens hjemmeside forventes det lige nu, at de spillere, der klarer de to første runder i samlet 148 slag, som Thorbjørn Olesen har gjort, kommer med i de afgørende runder.

Der var klar fremgang i danskerens spil på andendagen, der blev helt uden de dobbeltbogeyer, der ramte Olesen på 10. og 18. hul på førstedagen. Det blev til tre bogeyer, men også fem birdies, og den sidste faldt på 18. og sidste hul, hvorved Thorbjørn Olesen meget vel kan have reddet sin fortsatte eksistens i sin første major med dette sidste og afgørende putt.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip