Forretningsmand dømt for at voldtage 12-årig pige

Retten i Holbæk har torsdag idømt en 33-årig mand tre års fængsel for at have voldtaget en 12-årig pige, som han havde mødt på internettet. Det oplyser netavisen sn.dk.

Ifølge netavisen har manden erkendt at have haft oralsex og samleje med pigen, men han har afvist at have tvunget hende til noget.

Retten har imidlertid fundet ham skyldig i voldtægt, fordi han på et tidspunkt havde givet hende bind for øjnene og taget halsgreb på hende, skriver sn.dk.

Ifølge anklagen mod den 33-årige forretningsmand korresponderede han med pigen på nettet og via sms fra begyndelsen af november sidste år og en måned frem. Gentagne gange sendte han beskeder med seksuelt indhold, blandt andet billeder og videoer.

Voldtægten skete 16. november sidste år om aftenen, da de to var mødtes ved en spejderhytte i Jyderup efter en længere korrespondance, hvor han havde søgt at etablere et herre-slave-forhold. Under mødet har han ifølge anklageskriftet spurgt hende "Hvem tilhører du?".

Et nyt møde mellem dem blev forpurret, da pigens forældre opdagede, hvad der foregik og ringede til politiet. Manden har siddet varetægtsfængslet siden december.

Ud over fængselsstraffen skal den 33-årige betale pigen en erstatning på 80.000 kroner.

/ritzau/

Dagens Gossip