Forskere kan gætte, hvor mange du har knaldet - ud fra din højde

Forskere fra Chapman University i Californien har fundet en sammenhæng mellem folks højde, drøjde og antallet af seksuelle partnere, de har haft.

I studiet blev 60.058 heteroseksuelle mænd og kvinder spurgt. Resultatet viste, at meget lave mænd og kvinder havde færre sex-partnere end dem af gennemsnitlig højde.

Især undervægtige mænd og kvinder havde haft færre folk med hjemme for at “kigge på frimærker”. Det skriver The Independent

I gennemsnit havde folk mellem 30 og 44 år haft otte seksualpartnere. 58 procent af mænd og 56 procent af kvinder svarede, at de havde haft fem partnere, mens 29 procent af mænd og 26 procent af kvinder havde haft mere end 14 partnere på lagenet.

Mænd af gennemsnitlig højde og dem, der var ekstremt høje, havde mellem en og tre flere seksualpartnere end deres mindre høje kønsfæller. Til gengæld ser det ud til, at der ikke er den store forskel fra de ekstremt høje mænd og mænd af gennemsnitlig højde. Det får forskerne til at undre sig.

- Forskning har gentagende gange vist, at kvinder foretrækker mænd, som er relativt højere end dem. Det er muligt, at der for de fleste kvinder er et minimumskriterium for højde, hvilket de vurdere en potentiel, mandlig sexpartner udfra, og derfor vil mænd over den højde have et lignende antal seksuelle partnere, siger professor dr. David Frederick, der mener, at højde er en relevant faktor på kødmarkedet.

Undervægtige mænd og kvinder havde færre erobringer i bagagen, mens overvægtige og almindeligtvægtige - i forhold til BMI - mænd havde haft flest.

Læs også: 21 ting du aldrig må gøre i soveværelset

- Selvom det umiddelbart kan virke overraskende, at flere overvægtige mænd svarede, at de havde haft det højeste antal partnere, er det vigtigt at lægge mærke til, at den medicinske definition på overvægt ikke nødvendigvis passer sammen med den sociale opfattelse af overvægt, siger professoren.

Der kan ifølge dr. David Frederick være flere forklaringer på, hvorfor undervægtige kvinder har færre partnere.

- De er måske utilfredse med deres vægt og lider af anoreksi og er derfor ikke motiverede for at vise deres kroppe. Derudover bliver undervægt associeret med højere dødelighed, og de kan lide af en vifte af sygdomme, som har medført vægttab, hvorfor de har færre partnere, fordi de kæmper med seriøse helbredsproblemer, foreslår han.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip