Forskere: Sådan synes kvinder, den perfekte penis ser ud

Livet er fuldt af spørgsmål. Hvordan opstod de første levende organismer? Er der liv på andre planeter? Findes Gud?

Men nu har forskere besvaret et af de spørgsmål, som har optaget rigtig mange: Hvordan ser den perfekte penis ud?

En gruppe forskere fra universitetet i Zürich besluttede sig for at undersøge netop det. De spurgte 105 kvinder i alderen 16 til 45 år om deres præferencer, når det gjaldt mænds ædlere dele. Det skriver The Independent.

Undersøgelsen viste, at den “generelle æstetiske fremtræden” bliver vægtet højst af kvinder. Dernæst følger udseendet af kønshår, penishuden og omkredsen af penis.

Læs også: Mand gør sin kæreste gravid med en andens penis

Længden - som ofte har optaget mænd - bliver af kvinderne kun vurderet som det sjette mest vigtige. Efter det følger udseendet af testiklerne.

Kvinderne er til gengæld relativt ligeglade med placeringen og udformningen af åbningen i penishovedet. Det er i hvert fald det, som de mener har mindst relevans for, om en penis er pæn.

Resultaterne af undersøgelsen er offentliggjort i tidsskriftet The Journal of Sexual Medicine.

Forskerne besluttede sig for at undersøge sagen, fordi nogle mænd fødes med åbningen i penishovedet siddende et andet sted end normalt. Mange af disse får operationer for at få flyttet urinåbningen.

Forskerne argumenterer for, at disse mænd griber til operation, fordi de synes, deres penis ser unormal ud. Men deres resultater tyder altså på, at den lille medfødte “fejl” slet ikke er vigtig, når det modsatte køn skal bedømme en penis’ udseende.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip