Forskning: Derfor skal du dyrke oralsex

Sammen med stifteren af webshoppen Sinful.dk, Mathilde Mackowski, kigger vi her nærmere på nogle af de mange fordele, som oralsex har for både dit forhold og din sundhed.

4 grunde til at oralsex er en “win-win” for dig og din partner:

1) Oralsex bekæmper depression og tristhed

Ifølge et studie fra New York State University har forskere fundet frem til, at oralsex har den effekt på kvinder, at de generelt bliver gladere og føler sig mindre deprimeret, både når de modtager, men også når de giver oralsex.

Hemmeligheden kan ifølge undersøgelsen findes i mandens sæd, som indeholder en række lykkebringende stoffer som eksempelvis TRH (et antidepressivt stof) og serotonin (en af de bedst kendte antidepressive neurotransmittere).

2) Sæd forbedrer din søvn

Sæd indeholder også et andet fordelagtigt stof, nemlig melatonin. Dette stof er kendt for at forbedre søvnen og har samtidig en afslappende effekt på kroppen.

Uanset om du indtager sæd, eller modtager det gennem samleje, vil det trænge ind i blodbanen og hjælpe dig med at opnå en dybere og mere afslappende søvn. Faktisk menes melatonin at være mere effektiv end de fleste sovemidler, der kan fås i håndkøb.

3) Oralsex menes at kunne forebygge kræft og hjertesygedomme.

En talsmand fra Journal of American Medical Association har udtalt, at der er fundet bevis på at hyppig rejsning er direkte relateret til nedsat risiko for prostatakræft blandt mænd. 

Også hos kvinderne er der store fordele at hente:

"Under orgasme producerer kvinder en række hormoner som oxytocin og andre endorfiner, der har vist sig at have en forebyggende virkninger på kræft og hjertesygdomme.”

Det er altså ikke blot oralsex, men sex generelt der har masser af positive sideeffekter.

4) Du opnår større nærhed med din partner

Et nyere studie har fulgt 200 par, hvor den ene halvdel ofte dyrkede oralsex, og den anden halvdel sjældent dyrkede oralsex.

Undersøgelsen viste at den halvdel, som hyppigt dyrkede oralsex, oplevede større intimitet og nærhed i deres forhold. Samtidig blev der målt et lavere stressniveau hos de par, som hyppigt dyrkede oralsex.

Det tyder altså på, at oralsex kan være med til at skabe stærkere bånd mellem partnere og samtidig reducere stress i hverdagen.

Gode tricks til at gøre oralsex endnu sjovere:

Ifølge Mathilde Mackowski findes der et par tricks, som gør oralsex endnu sjovere.

”En af de ting, som vi oplever at rigtig mange par er glade for, er et lidt utraditionelt trick. Faktisk er det blevet rigtig moderne at bruge mintpastiller under oralsex. Pastillerne giver en kølig og pirrende fornemmelse hos modtageren, hvilket kan gøre oralsex til en helt ny oplevelse”, udtaler Mathilde.

Du kan se de kølende mintpastiller her.

Hvis du vil læse endnu flere af Mathildes tips og tricks, kan du læse hendes blogindlæg om 10 hotte tips til oralsex.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip