Forskning: Tykke par er de gladeste par

Når det gælder lykke i parforhold, kan man kigge på mange indikatorer.

Hvor tit skændes vi? Hvordan er vores forhold til hinandens venner og familie? - Og et hav af andre ting.

Ifølge et forskningsstudium fra 2013 er det dog nærmere et pars taljemål, man skal kigge på, hvis man vil se, om de er forelskede.

Forskning fra National Center for Biotechnology Information i USA peger på, at par, der er tilfredse i deres ægteskab, har en tendens til at tage på, skriver Your Tango

Over fire år fulgte forskerne 169 par, som var blevet gift for første gang. De målte parrenes vægt to gange årligt og stillede dem spørgsmål til deres ægteskal og overordnede tilfredshed med livet.

Resultatet var, at de mennesker, som var glade, havde taget en betydelig mængde kilo på. Samtidig endte mange af dem, som havde tabt sig, med at blive skilt.

Hvorfor det tilsyneladende hjælper på den ægteskabelige lykke at være buttet, ved forskerne ikke. De har dog nogle teorier.

Læs også: Denne smertefulde sygdom ødelægger tusindvis af kvinders sexliv 

En teori er, at glade par ikke længere føler, de er nødt til at forsøge at tiltrække en mage. Derfor stresser de muligvis mindre over, hvordan de ser ud, mens mere ustabile forhold producerer slanke mennesker, som potentielt skal på jagt efter en ny mage.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip