Forsvarende mester melder afbud til Danmark Rundt

Sidste år hentede Christopher Juul-Jensen karrierens største triumf, da han vandt Postnord Danmark Rundt, men han får ikke mulighed for at lade sig hylde på Frederiksberg Allé efter dette års udgave af det danske etapeløb.

Juul-Jensen var ellers udset til at stå i spidsen for det blandede danske landshold, der er blevet sammensat til lejligheden, men efter at han både er udtaget til Tour de France og OL, har han måttet melde afbud.

I stedet er hans holdkammerat hos Orica-Bikeexchange Magnus Cort og stortalentet Søren Kragh Andersen (Giant-Alpecin) de mest prominente navne på holdet, der er blevet offentliggjort onsdag.

Hverken Orica-Bikeexchange eller Giant-Alpecin stiller med selvstændige hold. Derfor har de danske ryttere fået fri til at stille op for landsholdet, der kører under navnet Team Postnord Danmark.

Ud over de to World Tour-ryttere rummer ottemandsholdet en prokontinentalrytter, tre kontinentalryttere og to DCU Team-ryttere.

De øvrige navne: Asbjørn Kragh Andersen (Delko Marseille Provence KTM), Mikkel Honoré (Lotto Soudal U23), Emil Vinjebo (Giant Scatto U23), Rasmus Bøgh Wallin (Soigneur - Copenhagen Pro Cycling), Torkil Veyhe (Webike-CK Aarhus) og Nicklas Overgaard Amdi Pedersen (Webike-CK Aarhus)

- Holdet består af ryttere fra alle hylder i dansk og international elitecykling. En sammensætning, vi er meget tilfredse med, siger U23-landstræner Anders Lund i en pressemeddelelse fra Danmarks Cykle Union.

- Det bliver en kæmpe oplevelse for de unge drenge at køre på hold med to World Tour-ryttere. Jeg er sikker på, at det vil inspirere og løfte holdets niveau, siger Anders Lund.

Danmark Rundt køres 27. juli-31. juli.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip