To forsvarsbrag venter KIF i Skopje og på hjemmebane

Man skal nok ikke forvente, at KIF Kolding Københavns to kampe i Champions League-ottendedelsfinalerne mod Metalurg fra Skopje går hen og bliver målorgier.

Begge hold er kendetegnet ved en stærk defensiv, og derfor kan det meget vel blive det bedste forsvar, der trækker sig sejrrigt ud af dobbeltopgøret.

Og Zoran Cvetanovski, der er generalsekretær i Metalurg, håber på, at hjemmebanen Boris Trajkovski Arena giver makedonerne det afgørende rygstød.

- Det er meget vanskeligt at spille i Skopje. Her har vi slået to af Europas bedste hold, og derfor er vi meget optimistiske inden den første kamp, siger han til ehftv.com.

Cvetanovski henviser til sejrene over Paris SG og Barcelona i det indledende gruppespil.

Dem har KIF Kolding Københavns direktør Jens Boesen også noteret sig, men han glæder sig alligevel til mødet med Metalurg.

- Det er et spændende sted at komme og et nyt hold i Champions League-sammenhæng. Det bliver svært, men vi har en chance, siger Boesen til ehftv.com.

Han fortæller ved samme lejlighed, at han håber at få to-tre skadede spillere klar inden det første opgør mellem de to klubber, der foregår om tre uger.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip