Forsvarskiks koster Liverpool sejren

02/02/2014

Liverpool-forsvareren Kolo Toure havde en af de dage, hvor noget går helt galt, da Liverpool søndag spillede 1-1 ude mod West Bromwich Albion i Premier League.

Forsvarsspilleren fra Elfenbenskysten fejlede fælt, da han med lidt mere end 20 minutter tilbage af opgøret pludselig sendte bolden på tværs i sit holds eget målfelt.

Ingen andre end West Bromwich Albions indskiftede angriber Victor Anichebe fik fat i den bold, og så knaldede han den ind bag Liverpools ellers glimrende belgiske målmand Simon Mignolet.

Anichebe havde kun været på banen i et par minutter, da han fik mulighed for at udligne i en kamp, hvor hjemmeholdet også skabte nogenlunde lige så mange chancer som Liverpools tophold.

Gæsterne fra toppen af Premier League-tabellen kom ellers planmæssigt foran efter 24 minutter. Daniel Sturridge sluttede et godt angreb af ved bare at skulle sætte indersiden af sin venstre fod på et indlæg tæt under mål.

Mens Liverpool dominerede i første halvleg, blev anden halvleg en mere afvekslende affære med masser af chancer i begge ender.

Blandt andet havde West Bromwich Albions Gareth McAuley en stor chance med hovedet efter et indlæg fra fløjen. Her klarede Simon Mignolet i flot stil.

Daniel Agger er fortsat skadet og var slet ikke i Liverpools trup.

Med uafgjort holder Liverpool fast i sin fjerdeplads i Premier League - tre point efter Chelsea på tredjepladsen, men stadig to foran Everton, der er nummer fem. Tabellens tre øverste hold Manchester City, Arsenal og Chelsea, har alle spillet en kamp færre.