Forsvundne 17-årige Emily: Politihunde fandt intet

Dagens forsøg på at finde 17-årige Emily Lønne Turner, der ikke er set siden lørdag nat, gav ikke pote for Sydøstjyllands Politi. Det oplyser vicepolitikommisær Mogens Damgaard til Dagens.dk.

Flere politihunde og betjente ledte tidligere i dag i flere timer efter Emily ved Taulov nær Fredericia, hvor pigen sidst er sidst med sikkerhed, da hun forlod sin fars hjem i nedtrykt sindstilstand.

LÆS OGSÅ: 17-årige som sunket i jorden: I dag leder hundefolk efter Emily

- Det er normal procedure ved forsvundne personer, at vi afsøger lokalområdet, som er Taulov. Det er her, faren har bopæl, siger vicepolitikommisær Mogens Damgaard til Dagens.dk.   

Siden politiet igår valgte at gå til medierne med sagen om den forsvundne Emily, er det væltet ind med henvendelser fra borgere, der mener at have set den 17-årige pige.

LÆS OGSÅ: Efterlysning: Har du set 17-årige Emily

- Vi har blandt andet fået en melding fra en borger om, at hun er set i Kolding Storcenter søndag eftermiddag, siger Mogens Damgaard og tilføjer:

- Vi undersøger det, der kan undersøges. Og vi får mange henvendelser, som vi følger op på, efterhånden som de kommer.

Emily var på weekend hos sin far, da hun forsvandt. Til daglig bor hun på et bosted på Fyn.  

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Den efterlyste pige beskrives som 160 til 165 centimeter høj og almindelig af bygning. Hun har kort, sort hår med en lys stribe i tindingen og bar ved forsvindingstidspunktet en turkisgrøn-stribet vinterjakke.

Sydøstjyllands Politi vil gerne høre fra folk, der har set Emily Lønne Turner, eller som ved, hvor hun er. Henvendelse til politiet kan ske på telefon 114.

SE BILLEDER AF EMILY:

Dagens Gossip