Fortabt dansk VM-spiller på tale i AaB

- Jeg vil godt sige, at vi har markeret, at vi er interesserede i Thomas, siger Lynge Jakobsen til ekstrabladet.dk.

Thomas Enevoldsen er lige nu på kontrakt i belgiske Mechelen, som han har spillet 31 kampe for i denne sæson. Dog kun 16 fra start. Og selvom hans kontrakt først udløber om to år, siger kantspillerens agent, John Sivebæk, at forholdet til klubben er så anstrengt, at det er på tide, at Enevoldsen skal væk.

- Thomas spiller for lidt i forhold til det, han havde regnet med, så derfor er han ikke indstillet på at blive. Men vi kan ikke gøre noget, før vi har fået vished om, hvad Mechelen ønsker. Der har været lidt interesse fra blandt andet Danmark, men det er vanskeligt at sige, hvad det ender med, siger John Sivebæk til ekstrabladet.dk.

Det tæller med, at Thomas Enevoldsen privat danner par med håndboldspilleren Lærke Møller, der er født i Aalborg og til daglig tørner ud for FC Midtjylland. Mere tid hjemme sammen med kæresten kunne få den tidligere AaB-profil til at vende hjem til Danmark snarest.

Ekstra Bladet skriver også, at AaB er klar til at søge økonomisk støtte fra deres bagland, hvis det skulle blive nødvendigt for at hente Enevoldsen hjem. 

Dagens Gossip