Fortrøstningsfuld Mogensen om comeback: Det er specielt

Den danske badmintonspiller Carsten Mogensen nærmer sig topformen, efter han i februar under EM i Rusland fik konstateret en såkaldt aneurisme i hjernen og måtte opereres.

De seneste dage har budt på comeback ved Super Series Premier-turneringen Indonesia Open, hvor han fik to kampe med makkeren Mathias Boe.

- Man skal ikke være specielt Einstein for at regne ud, at det er stort. Det har været specielt for mig at være afsted. Det har været en tur med mange tanker og følelser. Men jeg har prøvet at løse det, så godt jeg kunne, siger han til TV 2 Sport.

Det sammentømrede makkerpar tabte tidligere torsdag i anden runde, men de nåede at vise, at de kan gøre sig gældende i en stor turnering.

- Når man tager i betragtning, hvad jeg har været ude for, synes jeg, at jeg spiller fint. Jeg kan godt blive bedre, men det ville også være mærkeligt andet. Men fysisk spiller jeg rigtig godt i dag. Så jeg er stadig glad og fortrøstningsfuld, siger Mogensen.

Turneringen skulle give et fingerpeg om, hvorvidt Mogensen vil være i stand til at konkurrere ved OL i Rio til august.

Det er nu op til Badminton Danmark at beslutte, om Boe/Mogensen skal sendes til OL, eller om pladsen i herredouble skal tilfalde Mads Conrad-Petersen/Mads Pieler Kolding.

Beslutningen ventes truffet senest 13. juni.

/ritzau/

Dagens Gossip