Fortsat usikkerhed om Jores Okores skade

Da Jores Okore lørdag eftermiddag måtte forlade banen i smerter, så det bestemt ikke godt ud. Nærkampen med Newcastles Loïc Remy var langt fra voldsom, men reaktionen fra den danske forsvarsklippe indikerede, at noget var helt galt.

Siden har usikkerheden om skadens omfang svævet i det uvisse. Fra Jores Okores klub Aston Villa har tavsheden været nærmest larmende. Eneste udmelding kom fra Aston Villa-manager Paul Lambert kort efter kampen, som Aston Villa i øvrigt tabte 1-2.

- Jeg tror, han er blevet knæskadet. Jeg må snakke med lægen og høre, hvad han siger og mener, sagde han.

Mandag skriver tipsbladet.dk og det engelske medie Birminghammail, at Jores Okore kan have pådraget sig en korsbåndsskade, der kræver operation og en efterfølgende pause på seks måneder. En nedslående nyhed, som dog ikke er bekræftet. I landstrænerteamet afventer man stadig svar på skadens omfang.

- Jeg snakkede med Morten i formiddags, og der havde vi ikke hørt noget. Det har vi fortsat ikke. Vi går ud fra, vi hører noget, når der sker noget, siger landsholdets assistenttræner Peter Bonde tidligt mandag aften til bt.dk.

Af samme grund vil han ikke tage stilling til, hvad det kommer til at betyde for Jores Okore, hvis hans nystartede eventyr i engelsk fodbold skal sættes på stand-by.

- Vi snakker jo om noget, der hedder 'hvis'. Men HVIS han er skadet, er det først og fremmest synd for Jores, og så håber vi, at det ikke er så slemt, siger han.

Dagens Gossip