Forud for bryllup: Det er et mareridt

Skrevet af admin

07/01/2016

Mest læste i dag

Den fandenivoldske "Fancy"-rapper Iggy Azalea kunne i juni vise en gigantisk ring frem, da basketstjernen fra Los Angeles Lakers, Nick Young, friede på hendes 30-års fødselsdag. Siden har de to kæmpet for at blive enige om detaljerne omkring det forestående bryllup, og det har været noget af en udfordring, afslører basketstjernen.

- Pyh, det er et mareridt i sig selv, siger Nick Young til underholdningsmediet Billboard, da han bliver spurgt ind til bryllupsplanlægningen.

- Jeg synes bare, vi skal tage på rådhuset, griner han og fortsætter:

- Det er hårdt, det kræver meget tid og kompromiser og skænderier, men i sidste ende vinder kvinden altid, konkluderer den 30-årige basketspiller, der uddyber, at han synes det skal være kvindens store dag.

Basketspilleren skal virkelig stramme sig an, hvis han skal finde en ring, der skal overgå den forlovelsesring, han gav rapperkæresten i sommer. Ringen, som han selv var med til at designe, består af hvide diamanter og 18 karat hvidguld, ifølge E! News. Ifølge mediet er ringen vurderet til omkring 3,5 millioner danske kroner.

Samtidig med planlægningen er Iggy Azalea ved at færdiggøre et nyt album, og basketspilleren løfter lidt af sløret for den kommende bruds udgivelse.

- Det bliver det bedste album i år 2016. Jeg har set, hvor hårdt hun har arbejdet i studiet, og jeg har hørt et par sange. Der er et par overraskelser og en masse samarbejder. Det bliver fedt, siger Nick Young om sin forlovedes arbejde.

/ritzau/FOKUS