Forulykket speedwaystjerne frygtes lammet

Søndag styrtede den australske speedwaystjerne Darcy Ward voldsomt i et løb for sin polske klub Zielona Gora, hvor han kom alvorligt til skade med ryggen.

De første bulletiner var ikke gode, og Sky Sports meddeler mandag, at 23-årige Ward nu er blevet opereret i den beskadigede rygsøjle.

Australieren kunne angiveligt ikke mærke sine ben efter styrtet. Således skrev den engelske klub Poole, hvor Ward, der nu er på kontrakt i Swindon, stadig har en stærk tilknytning til, søndag i en pressemeddelelse:

- Klubben er blevet informeret om, at Darcy (Ward) bliver opereret for en beskadiget rygsøjle, der har efterladt ham uden følelse i underkroppen på nuværende tidspunkt.

Og efter operationen i ryggen frygtes det fortsat, at lammelsen ikke forsvinder.

- Alle i klubben beder til bedre nyheder, end dem vi får lige nu, lyder det fra Matt Ford, der er promotor i Poole.

Darcy Ward skulle have kørt løb for Esbjerg Vikings i Danmark 28. august, men det må anses for mere end tvivlsomt, om det kommer til at ske, hvilket den danske klub da også erkender.

- Vi må efter alt at dømme desværre undvære Darcy Ward på fredag mod Region Varde efter et grimt styrt. Vi krydser fingre for, at han slipper nådigt, skriver Esbjerg Motorsport på Twitter.

/ritzau/

Dagens Gossip