Forværrede Messi sin skade mod PSG?

Lionel Messi kom ind fra bænken i onsdagens Champions League-kvartfinale efter 60 minutter, og havde i den grad en fod med i spillet, da Barcelona sikrede sig en plads i semifinalen.

Men Messis indhop kan nu vise sig at blive fatalt. Den lille argentiner var nemlig ikke 100 procent fit for fight efter den lårskade, han pådrog sig i udekampen i Paris. Men alligevel valgte træner Tito Vilanova at bringe Messi på banen i onsdagens kamp på Camp Nou.

- Vi havde tænkt over det. Vi vidste, at han ville kunne spille en vis tid, og hvis stillingen ikke var i vores favør, ville han spille. Han var en del af det angreb,  der førte til Pedros mål. Efter målet tog han det jo også lidt roligere, siger assistenttræner Jordi Roura ifølge Barcelonas hjemmeside.

Men nu spekulerer den spanske avis Marca i, at Messi forværrede sin skade efter, at han afbrød et løb og tog sig til sit skadede ben efter scoringen.

Også Barcelona-avisen Sport skriver om Messis problemer i løbet af kampen. De oplyser samtidigt, at klublægerne ikke fik efterset ham i løbet af den første time efter kampen, eftersom Messi var blevet udtaget til dopingkontrol.

Men assistenttræner Jordi Roura afviste i går aftes alle spekulationer om at Messi havde forværret sin skade.

- I øjeblikket har han ingen fysiske problemer, sagde Roura.

Dagens Gossip