Forventer stor Guardiola-udrensning i Bayern

De suveræne tyske mestre, der inden onsdagens brag mod FC Barcelona står med halvandet ben i Champions League-finalen, har allerede hentet Dortmunds superstjerne Mario Götze, og meget tyder på, at også angrebskæden bliver forstærket. Mario Götzes klubkammerat Robert Lewandowski har senest været nævnt som et brandvarmt bud som sydtyskernes nye bomber.

Det betyder samtidig et farvel til flere af stjernerne i den nuværende Bayern-trup. Det fremgår af en liste udarbejdet af det tyske sportsmedie SportBild, der understreger, at de ved, hvilke Bayern-spillere der satses på til den kommende sæson, og hvem der er dømt ude.

Til den sidstnævnte kategori hører - foruden flere reserver - et par tunge drenge, der med et exit kan give Guardiola og Bayern-ledelsen endnu flere Euro at lege med.

Super-Mario Gomez, der i flere år har været en sand målmaskine, har i år stået i skyggen af kroaten Mario Mandzukic og ligner en færdig mand i klubben. Det samme gør hollandske Arjen Robben, der ser ud til komme i overskud ved indkøbet af Mario Götze. Ifølge Daily Mail er den hurtige hollænder allerede sat på salgslisten.

Anderledes godt nyt er der for danske Pierre-Emile Højbjerg, der i midten af april blev yngste Bayern-debutant nogensinde. Trods rygterne om, at Josep Guardiola har planer om at tage spanske stortalenter med til klubben, mener SportBild at vide, at Pierre-Emile Højbjerg har overbevist klubben om, at han er værd at satse på til den kommende sæson. Den danske midtbanespiller er én af blot 17 spillere i truppen, som mediet kalder "sikker på en plads i truppen".

Pierre-Emile Højbjerg fortalte tilbage i slutningen af marts - i et interview med sporten.dk - hvor begejstret han er for den nuværende træner Jupp Heynckes. Derfor er spændingen over, hvad der fremover skal ske under Pep Guardiola stor.

- Selvfølgelig ligger jeg nogle gange vågen i sengen og tænker 'Hvad sker der under den nye træner'. Men han er her ikke endnu, siger Pierre-Emile Højbjerg til SportBild og understreger, at fokus lige nu ligger på den resterende sæson, inden det går løs under Guardiola.

Dagens Gossip