Forventet nederlag til KIF Kolding København

Det jysk-københavnske hold førte ellers kampen 14-12 ved pausen på udebane mod et af verdens absolut bedste klubhold. Men i anden halvleg kneb det med afslutningerne i de afgørende situationer. Blandt andet missede Torsten Laen to 100 procents-chancer på den velspillende Kiel-keeper Andreas Palicka.

Samtidig blev det danske hold også ramt af et par ærgerlige udvisninger i de sidste afgørende 10 minutter. Alligevel var der spænding om udfaldet indtil de sidste to minutter, hvor tyskerne gik fra 27-26 til 29-26.

Kiel har ganske vist vundet syv gange ud af syv mulige hidtil i Bundesligaen, men de ellers så suveræne nordtyskere har haft det uvant svært mod hold, som man plejer at slå efter behag. Så der var på forhånd spæde forhåbninger om, at danskerne kunne drille det tyske storhold, og det var da også tæt på en flot resultat på udebane.

Men tjekkiske Filip Jicha var i den grad i hopla for Kiel, og så blev det svært. Han sørgede for 11 ud af hjemmeholdets 29 scoringer. Svenske Lukas Karlsson blev topscorer for de danske gæster.

Nederlaget var forventet, men det var opmuntrende for det danske fusionshold at se, hvor godt de kunne matche et af verdens bedste håndboldshold i KIFs internationale svendeprøve.

Kampen var samtidig et gensyn med Kiel for den svenske storskytte Kim Andersson, der havde karrierens bedste år netop her. Han blev modtaget med stående klapsalver af hjemmepublikummet i Kiel, men Andersson formåede kun at kvittere med en enkelt scoring for sin danske klub. Til gengæld havde Kiel-fansene kun buh-råb til overs for den danske veteran Joachim Boldsen, der tidligere var en stor profil hos Kiels evige rivaler fra Flensburg-Handewitt.

KIF har tidligere vundet den første kamp i Champions League-puljen, hvor portugisiske Porto blev besejret 25-20, så det danske hold har trods alt fået en fornuftig begyndelse i den internationale turnering, hvor fire ud af seks hold går videre fra det indledende puljespil.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip