Foto af grædende kvinde med baby i armene vækker opsigt på nettet

En grædende kvinde med en baby i armene.

Sådan kan man ganske kort beskrive motivet på det foto, som 33-årige Danielle Haines for en uge siden lagde op på Facebook, hvor det siden er blevet delt tusindvis af gange.

Kvinden fra den amerikanske delstat Arizona havde ingen planer om at hendes foto skulle ses af så mange mennesker.

Derimod lagde hun billedet op som en tak til de mennesker, der havde hjulpet hende i en svær tid.

Læs også: Hver 10. kvinde får en fødselsdepression: Sådan spotter du tegnene

For lidt over 10 måneder siden fødte kvinden et barn. Hendes kæreste var helt tiden ude at rejse med arbejdet, og det var en hård tid på grund af manglende søvn og problemer med amningen af den lille dreng, der fik navnet Ocean.

En aften fik den pressede mor besøg af en veninde. I opslaget på Facebook skriver Danielle Haines følgende om besøget:

- Min veninde Sarah kom ind ad døren og så mig græde. 'Hvordan har du det,' spurgte hun. 'Jeg er lige til rotterne,' sagde jeg.

'Det lyder måske skørt, men må jeg ikke tage et billede af dig? Du ser så smuk ud', sagde Sarah. Jeg tænkte: 'Du er skør, men helt sikkert, jeg henter kameraet.'

Først for en uge siden blev fotoet lagt op på det sociale medie, hvor kommentarerne vælter ind fra mødre, der har haft en fødselsdepression.

I kommentarfeltet under fotoet kan man blandt andet læse denne besked:

- Seriøst, jeg havde det på præcis samme måde. Jeg ville ønske, at folk ville tale mere om emnet, da det rammer folk ud af det blå... Tusind tak for din historie.

Danielle Haines' opslag er årsag til, at en ny Facebook-gruppe ved navn 'Postpartum Confession' har set dagens lys. I gruppen, der oversat til dansk hedder noget a la 'Fødselsdepressions bekendelser', deler kvinder nu deres historier og billeder fra den svære tid.

Danielle Haines er i dag kommet sig over sin fødselsdepression, der rammer omkring 10 procent af nybagte mødre herhjemme. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip