Fox News: Christie opgiver kamp om USA's præsidentpost

Skrevet af admin

10/02/2016

Mest læste i dag

USA's næste præsident kommer hverken til at hedde Chris Christie eller Carly Fiorina.

Onsdag aften dansk tid meddeler Fiorina, tidligere chef hos Hewlett-Packard, at hun trækker sig i kampen om at blive Republikanernes præsidentkandidat.

- Jeg trækker mig i dag, men jeg vil fortsat rejse rundt i landet og kæmpe for de amerikanere, der nægter at stille sig tilfreds med tingenes tilstand og et status quo, der ikke længere arbejder for dem, skriver hun på sin Facebook-side.

Meddelelsen kommer nogle timer efter, at det begyndte at fyge med forlydender om, at Chris Christie, guvernør i delstaten New Jersey, også trækker sig.

Og omkring midnat dansk tid kom bekræftelsen så fra manden selv.

- Jeg forlader ræset uden at fortryde det mindste, skriver Chris Christie på sin Facebook-side.

Christie endte som nummer seks ved primærvalget i New Hampshire tirsdag, mens Fiorina blev nummer syv.

Ifølge Reuters havde Christie investeret store dele af sin kampagnes ressourcer i et godt resultat i New Hampshire. Et godt resultat her blev i hans lejr regnet for afgørende.

Men i valgkampen er han og også Fiorina som de fleste andre kandidater blevet overskygget af rigmanden fra New York, Donald Trump, der også vandt i New Hampshire.

Der er syv kandidater tilbage i opgøret om at blive Republikanernes kandidat til at afløse præsident Barack Obama i Det Hvide Hus.

/ritzau/Reuters