Fræk 3-årig stjæler sin stedfars bilnøgler: Det går lige så galt, som man kan tænke sig til

Det var en almindelig og rolig søndag morgen i Axminster i det sydvestelige England, da Natalie Young og hendes kæreste Chris pludselig fik sig noget af en forskrækkelse. Det skriver The Sun.

- Jeg var inde i huset, da jeg kunne høre min kæreste Chris begyndte at råbe. Han havde hørt naboens bil starte, og da han kiggede ud, kunne han se den køre frem og tilbage, fortæller Natalie Young til The Sun.

- Først troede jeg, at det var vores nabo, der sad i bilen, men så så jeg, at det var deres lille dreng, fortæller Natalie Young, der herefter fik en endnu større forskrækkelse.

For pludselig kunne parret se, hvordan naboens blå Peugeot pludselig bakkede med mod kurs mod Natalie og Chris' røde VW Beetle.

15 meter nåede bilen at bakke, før den bragede ind i bagenden på VW'en, og undervjes kunne Natalie Young se, hvordan naboens tre-årige dreng grinede af fryd bag rattet.

Artiklen fortsætter under billedet

Natalie med sin bil. Privatfoto

Efter sammenstødet ringede Natalie og Chris straks til politiet, der ankom til stedet med et par spørgsmål til den lille drengs forældre.

Hans mor kunne herefter forklarer, at hun havde givet bilnøglerne til familiens baby som et legetøj, men at den tre-årige efterfølgende måtte have set sit snit til at stjæle dem, for pludselig var både dreng og bilnøgler væk. Og da drengens stedfar forinden havde parkeret bilen i baggear, var der kun én var at køre for den lille dreng, da han først havde fået startet bilen.

Artiklen fortsætter under billedet

Sammenstødet mellem de to biler. Privatfoto

Natalie Young har siden forklaret, at hun ringede til politiet, da hun var bekymret for, at forsikringsselskabet ikke ville tro hende - og ganske rigtigt.

Da hun ringede til sin forsikring, havde de svært ved at forstå, hvad hun forklarede.
- Kan du gentage det? Var svaret fra den rystede forsikringsmand.

Nu venter Natalie på, at hendes forsikringsselskab kigger forbi for at vurdere skaderne, efter at forældrene til den tre-årige havde bekræftet hendes historie.

Efterfølgende kan Natalie Young godt smile af hele episoden.

- Først kunne jeg ikke tro, at det var sket – eller hvordan. Men nu kan jeg grine af det, og jeg er selvfølgelig glad for, at den lille dreng ikke kom noget til, siger hun.

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip