Fræk komiker i seng med Star Wars-figur

Skrevet af admin

22/07/2015

Mest læste i dag

En mindre stjernekrig er under opsejling, efter den amerikanske komiker Amy Schumer har ladet sig fotografere til en forside på det amerikanske GQ Magazine, hvor hun poserer som prinsesse Leia fra Disneys Star Wars-film.

Her er hun i selskab med den fremtrædende Star Wars-figur C-3PO, hvis finger hun slikker - endda iført en guldbikini, der ligner den, prinsesse Leia havde på i filmen "Jedi-ridderen vender tilbage".

Inde i magasinet er der billeder af den 34-årige komiker topløs, hvor hun ryger en cigaret liggende i en seng imellem C-3PO og en anden Star Wars-figur, R2-D2. Det har både fået fans og selskabet bag Star Wars-filmene selv til at reagere.

På Star Wars' officielle konto på det sociale medie Twitter skriver de til en fan, at de ikke er glade for GQ's nyeste forside.

- Lucas Film og Disney har ikke godkendt den upassende brug af vores karakterer på GQ's forside.

Men det er ikke alle, som er utilfredse med forsiden. Skuespilleren Mark Hamill, som spillede Luke Skywalker, giver udtryk for sin begejstring for forsiden på Twitter.

- Jeg blev virkelig glad, da jeg så Amy Schumers forside på GQ og var tæt på at tro, at hun var en del af staben til episode otte. Vi ville være så heldige at have hende med, skriver Mark Hamill.

GQ Magazine har ikke kommenteret på kritikken af forsiden.

Se billederne her: http://www.gq.com/gallery/amy-schumer-photos-star-wars-trainwreck

/ritzau/FOKUS