Fræk sexvideo afsløret: Bieber spanker to strippere

Justin Bieber forsøger tilsyneladende fortsat at ryste imaget som artig, pubertær popdreng af sig med en stribe af problemer af mere voksen karakter.

Senest er en overvågningsvideo fra en australsk stripklub angiveligt dukket op, og en ukendt person forsøger i disse dage at sælge den til det medie, der vil lægge flest millioner på bordet.

Læs også: Biebers brasilianske babe fortæller alt: - Han har en kæmpe...

Radar Online har set et stillbilllede fra videoen og talt med en kilde, der har set den 12 minutter lang sekvens. Her ses Bieber iført en bagvendt kasket i selskab med to topløse strippere og en livvagt i nærheden. De to strippere får angiveligt smæk i deres letpåklædte numser af den 19-årige popsanger, hvorpå han hiver trusserne af dem med tænderne.

Videoen stammer fra en stripklub i den australske stat Queensland, hvor Bieber kom forbi på sin verdensturne i november.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Det er ikke den eneste gang, at Bieber er afsløret i nærkontakt med letpåklædte eksotiske dansere. For nyligt dukkede et afslørende foto op af den unge Bieber og en ven, der havde sat tænderne i et par fyldige silikonebryster.

Biebers udskejelser har vakt så meget harme, at over 240.000 amerikanere deltager i en online underskriftsindsamling på det hvide hus' hjemmeside, hvor de kræver at få den unge sanger deporteret til Canada.

Dagens Gossip