Fræk undersøgelse: Barmhjertige mennesker får mere sex

Hvis du tror, at en rigtig bad boy får mere sex end den søde fyr - så kan du godt tro om igen. Det er nemlig lige omvendt.

Det er der i hvert fald noget, der tyder på, hvis man skal tro en ny canadisk undersøgelse.

Det skriver britiske Metro.

Læs mere: 5 grunde: Derfor skal du dyrke meget mere morgensex

Forskerne bag undersøgelsen fik 192 kvinder og 105 mænd til at svare på en række spørgsmål, som skulle vise, hvor omsorgsfulde og gode mennesker, deltagerne var. For eksempel, om de donerede blod, gav penge til velgørenhed og var hjælpsomme over for deres naboer.

Forskerne tog højde for, at undersøgelsens deltagere måske kunne finde på at pynte lidt på fortællingerne om deres gode gerninger.

Læs mere: Forsker: Behårede mennesker har mere sex

Derefter svarede deltagerne på spørgsmål om, hvor meget sex, de havde med henholdsvis uforpligtende bekendtskaber og i langvarige forhold med en fast partner.

Resultaterne viste, at jo sødere deltagerne var, jo mere seksuelt tiltrækkende var de for det modsatte køn. Desuden havde de mere sex, når de var i et parforhold. Mænd, som gav penge til velgørenhed, havde desuden flere langvarige forhold end de andre mandlige deltagere havde.

Læs mere: Disse 5 ting sker, når mænd ikke dyrker nok sex

Undersøgelsens resultater skal dog betragtes med et forbehold, da det relativt lave antal deltagere betyder, at det ikke er repræsentativt. Resultaterne er blevet publiceret i tidsskriftet British Journal of Psychology.

Du kan læse mere om undersøgelsen lige her.
 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip