Frække tyve ville stjæle fra Søren Østergaard: Da de så hans 'kostume' fik de benene på nakken

Selvom Søren Østergaard kan glæde sig over et flot billetsalg til Zirkus Nemos forestillinger på Tangkrogen i Aarhus, så har den kendte gøgler nu flere grunde til at ligge søvnløs om natten.

Det omrejsende cirkus fik tidligere på måneden besøg af langfingerede personer, der i ly af natten stjal flere af forestillingens rekvisitter og kostumer.

Målermandens jakke og sorte paryk, Frodos pisk og en klovnehat blev stjålet fra cirkussets røde og sorte telt, mens cirkusdirektøren og resten af holdet bag Zirkus Nemo lå og sov i deres vogne lige ved siden af.

Tyvekosterne kom dog retur til det absurde cirkus, da nogle unge mennesker kom forbi og afleverede parykken og resten af rekvisitterne i en plastikpose.

Men noget tyder på, at aarhusianerne er lidt for vilde med Smadremanden, Jørn Keld og resten af persongalleriet i det farverige cirkus.

Læs også: Ulykkelig Søren Østergaard udsat for indbrud: Nu efterlyser han vigtige rekvisitter fra Zirkus Nemo

Forleden nat var der - igen - cirkustyve på spil i teltet, men denne gang vågnede Søren Østergaard ved lyden af de ubudne gæster.

- Jeg hørte noget mistænkeligt, stod ud af sengen i næsten ingenting og løb ud på pladsen, siger Søren Østergaard til Aarhus Stiftstidende og forklarer, at han fik øje på nogle unge mennesker med Smadremandens dragt.

- De fik åbenbart respekt for mit store korpus, for de kastede dragten fra sig, siger den 57-årige skuespiller.

Han har nu fået sat alarmer op ved cirkusteltet.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip