Francesco Totti tager endnu en tørn i Roma

Skrevet af admin

07/06/2016

Mest læste i dag

Til stor glæde for klubbens fans har ikonet Francesco Totti tirsdag forlænget sin kontrakt med AS Roma.

Klublegenden, der aldrig har spillet i andre klubber, skal også spille i Romas mørkerøde trøje i den kommende sæson. Det bliver Tottis sidste som professionel fodboldspiller.

Det oplyser Totti og Roma på klubbens hjemmeside.

Spekulationerne om Tottis fremtid har ellers været mange, da han i den for nylig færdigspillede sæson på trods af sin status ofte varmede bænken.

Nu kan han i stedet for fremtidsovervejelserne fokusere på at udbygge sin klubrekord for flest spillede kampe og flest mål i Roma-trøjen. Offensivspilleren har scoret 304 mål i 758 kampe siden sin Roma-debut i 1993.

- Jeg ville virkelig gerne have den her kontrakt. Den repræsenterer realiseringen af min drøm. Jeg har altid ønsket at afslutte min karriere med kun at have spillet i én trøje, Romas.

- Efter jeg har talt med præsidenten, er jeg endnu mere overbevist om, at vi ved at arbejde sammen kan opnå store ting, siger Totti til klubbens hjemmeside.

Totti har foruden Romas trøje også spillet i Italiens nationaldragt. 59 gange har han repræsenteret de azurblå på A-landsholdsniveau, og han var blandt andet med til at vinde VM 2006.

/ritzau/