Frank Arnesen afviser interesserede klubber

Den tidligere danske landsholdsspiller Frank Arnesen har ikke brugt sommeren på at se sig om efter et nyt job, siden han i maj måned blev fyret som sportsdirektør i den tyske klub Hamburger SV.

I stedet har Frank Arnesen holdt fuldstændig fri.

Danskeren føler sig nemlig ikke parat til igen at indtage et topjob i fodboldeuropa.

- Der er ikke nogen afklaring endnu. Jeg er stadig fritstillet, indtil jeg finder noget nyt. Men i øjeblikket er jeg ikke interesseret i at kigge efter noget. Så jeg tager det stille og roligt og ser, hvad der sker her til efteråret, siger Frank Arnesen til BT.

Danskerens ferie er ham nu også vel undt.

Frank Arnesens to sæsoner som sportsdirektør i HSV var én lang kamp mod dårlige resultater, elendig økonomi og interne magtkampe.

Det turbulente ophold har dog ikke skræmt andre klubber fra at tage kontakt til Frank Arnesen.

- Der har været lidt interesse, men jeg har holdt alt på afstand. Jeg havde som sagt været i gang uafbrudt i 20 år uden egentlig at kunne slappe lidt af, siger Frank Arnensen om de henvendelser, der ifølge ham selv har været.

Han vil dog hverken sætte navn på de interesserede klubber eller fortælle, hvor i Europa de kommer fra.

Selvom Frank Arnesen er fritstillet, så er det i øjeblikket ikke manglende indkomst, der tvinger ham til at søge et nyt job som sportsdirektør.

- Situationen er sådan, at jeg har et år tilbage af kontrakten (med HSV, red.), og jeg har derfor muligheden for at læne mig tilbage og trække vejret lidt, før jeg går i gang med noget nyt, siger Frank Arnesen.

Han indrømmer dog, at det er begyndt at krible i hænderne på ham, nu hvor fodboldsæsonen så småt er gået i gang.

Frank Arnesen slår da også fast, at han fortsat har ambitioner og lyst til et direktørjob i europæisk fodbold.

- Jeg er egentlig åben over for alt, men det skal selvfølgelig være noget, der interesserer mig, siger han og fortsætter:

- Man kan sige, at det nok bliver et af mine sidste job, for jeg bliver 57 år til september. Så på den måde, skal det være attraktivt, forklarer Frank Arnesen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip