Frank Arnesen glæder sig til Brøndby-møde

Den tidligere danske landsholdsspiller og nuværende Paok Saloniki-sportsdirektør, Frank Arnesen, glæder sig over, at Arnesens græske klub fredag blev parret med Brøndby, da der blev trukket lod til den afgørende kvalifikationsrunde om at komme i Europa League-gruppespillet.

Det siger han til Ekstra Bladet, hvor han samtidig advarer mod at undervurdere Brøndby.

- Det bliver to interessante kampe, og ingen her må undervurdere klubben. Det er en af de største i Danmark, og selv om de har haft nogle problemer, så har de stadig et rigtig godt hold med en god træner og en god organisation.

- De er ved at opbygge et nyt hold, og de gik videre fra svære omstændigheder på Cypern. Personligt glæder jeg mig til at komme til Danmark i den her anledning. Det er altid specielt, når man kommer til Danmark, men er ansat i en udenlandsk klub, siger Frank Arnesen til Ekstra Bladet.

Også den dansk-svenske målmand Robin Olsen glæder sig til mødet med Brøndby, siger han til avisen. Han kommer blandt andet til at stå over for sin tidligere holdkammerat Magnus Eriksson.

I sidste sæson spillede de to i Champions League-gruppespillet sammen for Malmö FF.

Det første opgør mellem Brøndby og Paok Saloniki spilles i Grækenland torsdag 20. august, mens der er returkamp på Vestegnen en uge efter.

/ritzau/

Dagens Gossip