Frank Arnesen igen på vippen i HSV

Selvom HSV med danskeren som sportsdirektør netop har afsluttet sæsonen på en syvendeplads, melder de tyske medier samstemmende om, at bestyrelsen er klar til at fyre Arnesen, og at et personaleudvalg i flere uger har holdt samtaler med potentielle afløsere.

Således er både Hannovers tidligere sportsdirektør Jörg Schmadtke og direktøren for Deutscher Fussball Liga (fællesorganisationen for klubberne i 1. og 2. Bundesliga) Andreas Rettig i medierne blevet sat i spil som Arnesens afløser. Ifølge Bild skulle den tidligere Wolfsburg-træner Felix Magath også have været til et hemmeligt møde om jobbet.

Rettig er ifølge Hamburger Abendblatt skulle være endog særdeles interesseret i jobbet som sportschef i HSV, og han er lige nu favorit til at afløse danskeren.

Arnesen blev efter en svær sæsonstart sat ud på fyringsrampen, men siden vendte udviklingen, og i Bild får han ros for at have forstærket holdet med målmand Rene Adler samt Artjom Rudnevs og Milan Badelj. Samtidig bliver danskeren kritiseret for ikke have kunnet lukke nye aftaler med spillerne Dennis Dickmeier og Heung Min Son.

I bestyrelsen har Arnesen adskillige fjender, som længe har villet af med danskeren, og nu ser ud til, at der er flertal for at stoppe samarbejdet et år før kontrakten udløber i sommeren 2014. Tidligere i år ville man ellers tilbyde danskeren en ny kontrakt, men det tilbud er ifølge Hamburger Morgenpost taget af bordet igen.

Foreløbigt er Arnesen dog taget med HSV-truppen til Neuruppin i Brandenburg-delstaten. Selvom sæsonen er forbi, er det ikke det samme som, at spillerne får fri. I stedet er man igang med en fire dage lang træningslejr, der har karakter af teambuilding efter sæsonen, og hvor man blandt spiller mod det lokale hold.

Træningssamlingen skal formentlig samtidig til at afklare nogle af de mange ubesvarede spørgsmål i forhold til, hvem der skal ud, og hvem der skal have kontrakten forlænget.

- Jeg kigger positivt fremad. Fra at have været helt nede på bunden er vi kommet godt tilbage. Nu skal vi glæde os over en positiv fremtid. Der er meget at gøre, fastslog Arnesen efter nederlaget til Leverkusen i sidste runde.

Han havde ifølge Die Welt planer om at tilbyde reservemålmand Jaroslav Drobny en ny lukrativ kontrakt til omkring syv millioner om året samt mulighed for at blive ungdomsmålmandstræner, men det har bestyrelsen sat sig i mod. En klar desavouering af den danske sportschef, som formentlig kan se frem til et plaster på såret i form af aftrædelsespakke i nærheden af de 13 millioner kroner, som han får i årsløn, hvis det ender med en fyring.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip