Frank: Bronzemedaljer bliver afgjort i sidste runde

Brøndby missede søndag muligheden for at overtage tredjepladsen i Alka Superligaen, da klubben tabte med 1-3 til de direkte konkurrenter fra Sønderjyske.

Det ændrer dog ikke på, at de blå-gule fortsat jagter bronzemedaljerne, som er klubbens målsætning for indeværende sæson.

Men selv om Brøndby nu er tre point efter Sønderjyske på tredjepladsen, bekymrer det ikke Thomas Frank.

- Turneringen bliver afgjort efter 33 spillerunder, og det er først der, at vi skal sørge for at ligge i top-tre, siger Brøndby-træneren.

- Men der er ingen tvivl om, at det bliver tæt, og jeg tror, at bronzemedaljerne først bliver afgjort på sidste spilledag, siger Thomas Frank.

Inden kampen mod Sønderjyske havde Brøndby hentet 32 point i de seneste 16 kampe, og hvis man kan holde det gennemsnit i de resterende kampe i foråret, vil man ifølge Thomas Frank også kunne hænge medaljer om halsen til sommer.

- Vi leverede en fin indsats mod Hobro i første kamp, og vi leverede en fin kamp mod Skive i pokalen. Det er de præstationer, som vi skal fokusere på, og så skal kampen mod Sønderjyske bare hurtigt ud af systemet, siger Brøndby-træneren.

Til trods for nederlaget til Sønderjyske ser den vikarierende Brøndby-anfører Johan Larsson også gode muligheder for indfri klubbens målsætning om bronzemedaljer.

- Vi skal selvfølgelig levere en bedre præstation, end vi gjorde mod Sønderjyske, hvis vi vil gøre os forhåbninger om medaljer, men jeg synes stadig, at vi er det bedste af de hold, der kæmper om tredjepladsen, siger Johan Larsson.

Næste opgave for Johan Larsson og resten af Brøndby-mandskabet bliver den 13. marts, når Randers FC gæster Brøndby Stadion.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip