Frank fra X Factor er single: Jeg får hundredvis af beskeder fra kvinder

Frank og Torben imponerede dommerne med deres første liveoptræden i X Factor sidste fredag, og bagefter var de to denimklædte sangfugle fra Fredericia og Give høje over oplevelsen.

- Det var fantastisk, vi er så glade og taknemmelige, fortæller Torben, som havde inviteret sin familie med i studiet.

Clifforth og Hein mener, at de er blevet populære i X Factor, fordi de er ærlige, og fordi mange danskere kan relatere til deres barske historie.

- Vi siger det, som folk føler. Vi er blevet et slags talerør for folk, som har haft misbrug tæt på, eller som har det svært i livet. Folk fanger vores ærlighed. Vi er, som vi er. Vi går ikke ud bagefter som nogle andre mennesker, vi er bare os selv, siger Frank.

De to kammerater er enige om, at de ikke bliver kede af det, hvis X Factor-rejsen slutter tidligt. Men de har på fornemmelsen, at de sagtens kan komme langt i programmet:

- Som udgangspunkt går vi hele vejen. Vi tager en fredag ad gangen og en dag ad gangen. Var vi røget hjem efter første liveshow, så havde vi bukket og nejet og sagt tak for en rigtig fed rejse. Vi er sgu så taknemmelige.

- Men vi har et budskab, og derfor tror jeg, at denne her bølge kan bære os langt, fordi det her bunder i noget ægte. Det er ikke noget, der forsvinder om fire uger ligesom et parforhold, hvor man er forelsket, fortæller Frank.

Læs også: Torben og Frank rørte dommerne i X Factor: Sådan mødte vi hinanden

Og apropos forelskelse, så tilføjer Frank, som altså er den skaldede i duoen, at han i modsætning til Torben er ledig på markedet:

- Jeg har ikke nogen kæreste, men jeg har en fantastisk mor til min datter. Vi er ikke sammen overhovedet, men hun bakker mig op i det her.

Han fortæller, at X Factor har gjort, at han får 'helt vildt' mange henvendelser fra kvinder, som er interesseret i ham - men det bliver svært for dem, at få ham på krogen:

- Der er mange, der skriver. Det er helt vildt, det er voldsomt. Jeg får mange hundrede henvendelser hver uge, hvor folk bekræfter os i, at vi gør noget godt, og mange af dem er fra kvinder. De får det samme svar allesammen: At jeg har et fantastisk liv sammen med min datter.

Men en kvinde må da kunne gøre et eller andet for at score dig?

- Så skal hun virkelig kunne skrive godt på tastaturet, svarer Frank med et grin.

Andet X Factor-liveshow bliver vist på DR1 i aften klokken 20.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip