Frank sætter Facebook-svindler på plads: Hans geniale svar får nettet til at falde om af grin

Skrevet af Sol Stoffregen

02/07/2016

Mest læste i dag

Det er svært at lade være med at trække på smilebåndet, når man hører om, hvordan en ganske almindelig dansk mand fra København, Frank Jensen, taklede en svindlende kvinde på Facebook i torsdags.

Den utrolig kontaktsøgende, fremmede kvinde med navnet Sandra Jones startede med at sende en venneanmodning til Frank, hvor hun skrev “Hello beautyfull” efterfulgt af et hjerte. Det skriver MX.

Læs også: 74-årige Maria fik en venneanmodning på Facebook fra en svindler - så tog hun røven på ham

Frank havde netop hørt Adels superhit “Hello” i radioen og tænkte, at han passende kunne svare Sandra Jones, der iøvrigt havde meget travlt med at overbevise ham om, at hun elskede ham højt og lige havde brug for lidt penge til en flybillet, med teksten fra sangen bid for bid.

Derfor var Franks to første svar “Hello”, som passede meget godt ind i sammenhængen.

Et stykke henne i samtalen begynder sangteksten at forvirre den svindlende kvinde, mens Frank morer sig mere og mere over legen.

- Det var MEGA tilfredsstillende! Jeg sad skiftevis og skreg af grin bag skærmen og ind imellem frydede jeg mig gevaldigt over personen, der desperat forsøgte at lokke penge fra mig, forklarer Frank Flemming Jensen til MX og tilføjer:

- Jeg frydede mig virkelig over at jeg kunne narre ham/hende tilbage.

Pludselig fatter Sandra Jones, at Frank har drillet hen, og det udløser grimme ord som “Asshole” og “Son of a Bitch” men også dødstrusler mod Frank og hans familie.

Frank Jensens kunne ikke dy sig for at tage screendumps af den morsomme samtale og dele disse på Facebook med overskriften: "Min nyeste facebookveninde bryder sig åbenbart ikke om Adele”.

Hans opslag er blevet knap 6000 gange, og folk hylder Frank for sit geniale modsvar.

Læs også: Betina gik grædende på gaden midt om natten: Pludselig dukkede Hassan op og ringede efter sine venner

De positive kommentarer står i kø på Frank Jensens facebookprofil:

- Hold kæft hvor er det fedt, skriver en facebookbruger.

- Omg jeg elsker det, lyder kommentaren fra en anden person på facebook.

Se Franks samtale med kvinden nedenfor:

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler: