Frank sagde ja til drømmejobbet i Brøndby

Det er med en blanding af vemod og glæde, at Thomas Frank nu skifter jobbet som U/19-landstræner ud med posten som cheftræner i Brøndby.

Om sit nye job i Brøndby siger Thomas Frank til DBU's hjemmeside:

- Jeg er blevet tilbudt en helt anden type drømmejob for enhver ambitiøs træner. Det er en kæmpe udfordring og et helt nyt projekt i én af landets førende klubber, som jeg ser meget frem til, og som jeg er taknemmelig for at have fået DBU's fulde støtte til at tage imod.

DBU får også rosende ord med på vejen af Thomas Frank.

- Jeg stræbte efter at få chancen som ungdomslandstræner i DBU, det har altid været mit drømmejob. Jeg har været stolt af det, og jeg har følt mig privilegeret og sindssyg glad for at gå på arbejde hver dag, siger Thomas Frank.

- Og her tænker jeg ikke kun på arbejdet med spillerne ude på banerne og samlingerne, men også på samarbejdet med klubberne, på det fantastiske trænermiljø i ungdomslandsholdssektoren og i landstrænergruppen, fortæller Thomas Frank.

Thomas Frank har været ansat på en funktionærlignende aftale med et halvt års opsigelse, og derfor har hans tiltrædelse i Brøndby været forudsat af en aftrædelsesaftale med DBU.

- Vi var ikke i tvivl om, at vi naturligvis skulle give Thomas denne fantastiske chance.

- Vi er som fodboldforbund i det dilemma, at vi selv uddanner og udvikler trænere, og samtidig er vi en del af konkurrencen på trænermarkedet, forklarer DBU's elitechef, John Helt.

Thomas Frank overtog sidste sommer ansvaret for U/19-landsholdet, efter han i fire år havde haft ansvaret for U/17-landsholdet, som han kvalificerede til både EM-slutrunden i Serbien og VM-slutrunden i Mexico i 2011.

Det lykkedes ikke for Thomas Frank og U/19-landsholdet at kvalificere sig til sommerens EM-slutrunde.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip