Frank: Tilfældigt at vi er bedre på udebane

Brøndby vandt endnu en gang på udebane i Alka Superligaen, da de blågule søndag aften slog OB med 5-2.

Holdet har således skrabet 13 point sammen i syv kampe på udebane, mens det er blevet til 11 på hjemmebane, men Brøndby-træneren mener ikke, at der er et mønster i det.

- Jeg tror, at det er et tilfælde i forhold til rækkefølgen af kampe, og de to nederlag på hjemmebane var i den periode, hvor vi var belastet meget af skader og kampene i Europa, så jeg ser ikke noget mønster i det.

- Der kan være mange grunde til det. Vi skal skabe kampene endnu mere på hjemmebane, men mod OB har vi bolden i 60 procent af tiden, vi har flest afslutninger på mål, og vi vinder 5-2, så det er også rimelig overbevisende på udebane, siger Thomas Frank.

Brøndby har samtidig scoret tre gange så meget på fremmed græs som i Brøndby, men det har forsvarsspilleren Daniel Agger ingen forklaring på.

- Det ved jeg ikke. Jeg har ikke nogen forklaring på det. Det er ikke noget, som vi gør med vilje. Vi vil lige så gerne vinde på hjemmebane, som vi vil vinde på udebane. Det er tre point begge steder, så det er ikke noget, vi tænker over, siger Daniel Agger.

Næste kamp er på hjemmebane mod ærkerivalerne fra FC København, og hvis holdet skal lukke hullet til toppen, så skal der en sejr på bordet på søndag.

- Hvis vi skal lukke hullet til toppen, så skal vi vinde kampe som den mod FC Midtjylland, og sådan er det selvfølgelig også på søndag. Vi går ud for at vinde 100 procent, og hvis vi kan ramme en stime her, så ser det sjovt ud for os, siger Daniel Agger.

Sidst de to hold mødtes endte det med en 1-0-sejr til Brøndby, og det var en sejr, der gav blod på tanden for nogle af spillerne.

- Det er altid dejligt at vinde, så det vil vi gerne prøve igen, og jeg tror, at der er mange spillere på holdet, som har fået smag for mere, fordi det sidst gik op i en højere enhed.

- Vi skal forberede os som til alle andre kampe. De, der er bedst forberedt, har også en-to procent mere, når vi står inde på banen, siger Daniel Agger.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip