Frankfurt dropper Bendtner

Nicklas Bendtner skal ikke spille i Eintracht Frankfurt. Det er nu et faktum, efter at Bundesliga-klubben på deres hjemmeside netop har bekræftet, at man ikke ønsker at indgå en aftale med Nicklas Bendtner.

- En speciel tak til Arsenal-manager Arsene Wenger for konstruktive forhandlinger og et godt samarbejde. Der var fra alle tre parter en stor villighed tilstede, men i sidste ende passede tingene bare ikke sammen, siger sportsdirektør Bruno Hübner på klubbens hjemmeside.

Det springende punkt har ifølge tyske kilder været lønnen. Bendtner har angiveligt krævet en treårig kontrakt til en værdi af 20-22 mio. kr. årligt, hvilket er stort det samme som han får i Arsenal, hvor han endnu har et år tilbage af sin kontrakt.

Det har Frankfurt hverken ikke villet eller kunnet honorere. Nu står Nicklas Bendtner stadig i ingemands-land efter at også Malaga har meldt hus forbi omkring den danske angriber. Han har dog stadig kontrakt med Arsenal, der netop er rejst på en trænings- og promotionstur til Asien

Dagens Gossip