Frankfurt lun på Bendtner

Eintracht Frankfurt bekræfter nemlig nu over for Berlingske, at den danske landsholdsangriber er et varmt emne i klubbens bestræbelser på at fastholde en topplacering i Bundesligaen og få succes i Europa League.

»Nicklas Bendtner er meget interessant for os. Mere ønsker vi ikke at kommentere lige nu,« bekræfter klubbens bestyrelsesformand Heribert Bruchhagen.

Ifølge Berlingskes oplysninger er Frankfurt mere ihærdige i jagten på Bendtner end en anden bejler, Bundesliga-konkurrenten Borussia Mönchengladbach, der i forvejen har den hollandske stjerneangriber, Luuk de Jong, i truppen.

Wenger overvejer

Frankfurt var tidligt meldt interesseret i at overtage Nicklas Bendtner fra Arsenal, der er meget modtagelig for aftagere, hvis man blot kan fjerne danskerens årsløn på over 20 mio. kroner fra budgettet. Men ifølge Berlingskes kilder er det lige nu Arsenal-manager Arsène Wenger, der forhaler et endeligt skifte til Frankfurt, fordi tyskerne har budt ind med et forslag om en lejeaftale, hvor Arsenal stadig skal betale størstedelen af Bendtners gage.

Men Frankfurt er også interesseret i at overtage Nicklas Bendtner på permanent basis. Eventuelt ved at indføre en købsklausul i en lejeaftale på det år, angriberen har tilbage i Arsenal. Her er Arsenal formentlig villig til at vente på et tilbud fra en klub, der vil overtage hele – eller blot en større del af – lønudgiften. Tyskerne er blevet lovet en afklaring inden for tre uger, forlyder det.

Får Frankfurt lov til at overtage Nicklas Bendtner ved selv at betale én mio. euro i bruttoløn, ligner det et fornuftigt skifte for en 25-årig angriber, hvis karriere sulter efter både spilletid og stabile forhold langt væk fra nattelivet i København, London eller Milano, hvor angriberen festede, mens han boede i Torino.

Nomadetræneren Armin Veh fik i den forgangne sæson skabt et yderst velfungerende kollektiv, der også ynder at spille i en 4-2-3-1-formation, hvor Nicklas Bendtner ligesom på det danske landshold kan begå sig især som den enlige frontangriber eller alternativt på en af fløjene.

Samtidig er spillestilen mere direkte end landsholdets, og det kan give en større aktivering af Nicklas Bendtner som både opspilsstation og som afslutter i feltet. Her tørster klubben efter en langt tydeligere målscorer end til den foregående sæson.

Her nettede den 31-årige canadiske angriber Olivier Occéan kun en enkelt gang i 18 kampe, mens den kroatiske kollega, Srdjan Lakic, tilføjede fire mål. Målscorerbyrden lå derfor i høj grad på den offensive midtbanespiller Alexander Meier, der blev topscorer med imponerende 16 mål.

Ingen turbulens

På positivsiden tæller også, at Nicklas Bendtner efter et turbulent lejeophold i skyggen af stjernerne i Juventus vil komme til en klub med en god infrastruktur og en tydelig ledelse med en lang historik i klubben. Nicklas Bendtner kommer ikke til en absolut topklub, men han kan stadig få et sus af storhed.

De sort- og rødstribede skal deltage på den europæiske scene i Europa League og spiller hjemmekampe på den imponerende Commerzbank Arena med plads til 51.500 tilskuere. Et stadion der blev piftet op til VM i Tyskland i 2006.

Men lige nu er det ikke op til Nicklas Bendtner at beslutte, om Frankfurt også er hans førsteprioritet. Det hele ligger på Wengers bord i London.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip