Frankrig forlader Mali om en måned

Skrevet af admin

20/03/2013
Her oplyste premierministeren også, at han vil indkalde til et møde mandag med ledende politikere fra både Nationalforsamlingen og Senatet for at evaluere den franske indsats i det borgerkrigshærgede afrikanske land.Frankrig sendte tilbage i januar 4.000 soldater til Mali for at bistå regeringshæren i at bekæmpe fremadstormende islamistiske oprørere i den nordlige del af landet. Fem franske soldater har mistet livet, men man har formået at slå oprørerne tilbage på flere fronter.Danmark bidrager til aktionen i Mali med et Hercules-fly.BNB

Mest læste i dag

Her oplyste premierministeren også, at han vil indkalde til et møde mandag med ledende politikere fra både Nationalforsamlingen og Senatet for at evaluere den franske indsats i det borgerkrigshærgede afrikanske land.

Frankrig sendte tilbage i januar 4.000 soldater til Mali for at bistå regeringshæren i at bekæmpe fremadstormende islamistiske oprørere i den nordlige del af landet. Fem franske soldater har mistet livet, men man har formået at slå oprørerne tilbage på flere fronter.

Danmark bidrager til aktionen i Mali med et Hercules-fly.

BNB