Frankrig slår Norge i uskøn Golden League-åbning

07/01/2016

Som man ofte ser i træningskampe op mod slutrunder, bliver der prøvet mange ting af hos begge mandskaber, og det går ud over niveauet.

Det så man også, da Frankrig som værter åbnede Golden League-stævnet i Rouen med en sejr på 27-26 over Norge.

Efter en god fransk indledning kom Norge bedre med, og de to hold fulgtes pænt ad i det meste af første halvleg - dog med et lille overtag til værtsnationen på måltavlen det meste af tiden.

Det var også billedet efter pausen, hvor niveauet dog dalede en del.

En blanding af stærke målmandspræstationer og manglende koncentration gjorde, at publikum blev budt på en del afbrændere i begge ender af banen.

Eksempelvis formåede ingen af holdene at score i mere end fem minutter knap midtvejs i anden halvleg.

Med små ti minutter tilbage af kampen kom Frankrig i front med 23-20, og det hul kunne et tandløst norsk angreb ikke lukke, selv om man kom tæt på til sidst.

Til slut endte det med en sejr på et enkelt mål til de forsvarende OL-, VM- og EM-vindere fra Frankrig, som dog også har et stykke vej til EM-formen.

Senere torsdag spiller Danmark mod VM-sølvvinderne Qatar i firenationersturneringen, hvor Danmark henholdsvis lørdag og søndag møder Norge og Frankrig.