Frans Nielsen åbner NHL-slutspil med scoring og sejr

15/04/2016

Ishockeyspilleren Frans Nielsen og New York Islanders fik en perfekt begyndelse på slutspillet i NHL.

Danskeren scorede et mål og leverede en assist, da Islanders tidligt fredag morgen dansk tid vandt 5-4 ude over Florida Panthers.

Frans Nielsen var på pletten med 2-2-udligningen, da der resterede lidt mere end tre minutter af første periode.

Islanders havde en spiller mere på isen end hjemmeholdet, da John Tavares førte pucken flot frem ad isen, inden han serverede den for Frans Nielsen, der scorede med et højt skud.

Kort før udløbet af anden periode var den 31-årige dansker med i oplægget til 3-3-udligningen.

Fra en position bag Florida Panthers' mål fik Frans Nielsen dirigeret pucken bagud til Kyle Okposo, der spillede John Tavares fri til scoring.

I tredje periode scorede Kyle Okposo og Ryan Strome for New York Islanders, inden Reilly Smith fik reduceret til slutresultatet.

Med sejren fører New York Islanders 1-0 i kampe i serien, der spilles som bedst af syv kampe.