Frans Nielsen assisterer i dukkert mod Lars Eller

21/11/2015

Lars Eller blev den store, da der natten til lørdag dansk tid var danskeropgør i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Sammen med Montreal Canadiens gæstede Eller New York Islanders med Frans Nielsen på rollelisten, og det blev gæsterne, som kunne rejse hjem med to point i bagagen efter en sejr på 5-3.

Frans Nielsen assisterede ved hjemmeholdets reducering til 2-3, mens Lars Eller holdt sig i ro på mål- og assistlisten i kampen.

Der var ikke spillet tre minutter, førend udeholdet tog føringen, og selvom Islanders fik udlignet godt midtvejs i første periode, slog Montreal omgående tilbage og snuppede føringen igen.

Det blev også 3-1 inden enden på første periode, og Frans Nielsen og holdkammeraterne halsede efter gennem resten af kampen.

Ved 3-4 forsøgte holdet til slut at hive målmanden ud for at jagte udligningen, men det endte i stedet med en 5-3-scoring til Montreal i et tomt mål 19 sekunder før tid.

Montreal topper suverænt sin division med 15 sejre i 21 kampe. New York Islanders er placeret midt i sin division efter ti sejre i 20 kampe.