Frans Nielsen assisterer og sikrer plads i NHL-slutspil

Ishockeyspilleren Frans Nielsen og New York Islanders gjorde selv arbejdet færdigt og sikrede en plads i NHL-slutspillet med en 4-3-sejr ude over Washington Capitals.

Dermed er newyorkerne klar til NHL-slutspillet for andet år i træk, da de ikke længere kan hentes af holdene længere nede i tabellen.

Frans Nielsens holdkammerat Thomas Hickey sørgede for den afgørende scoring i overtiden, efter at den ordinære spilletid var endt 3-3. Stjernen John Tavares stod for oplægget til 3-3-målet.

Washington var ellers foran med 3-1 indtil midten af tredje periode, så det lignede længe en sejr til hjemmeholdet.

Men New York fik reduceret til 2-3 ved Kyle Okposo, som blev assisteret af Frans Nielsen, og så lugtede udeholdet pludselig chancen for en plads i slutspillet, som krævede to point.

New York-spilleren Anders Lee scorede målet til 3-3, som sørgede for overtid. Her endte det med den påkrævede New York-sejr og en plads i slutspillet.

Det er første gang, at New York er videre til slutspillet to år i træk, siden holdet gik videre til de afgørende kampe tre år i træk fra 2002 til 2004.

I en af de øvrige NHL-kampe scorede Mikkel Bødker til 1-2-reducering for Colorado Avalanche, som endte med at tabe 3-4 på udebane til Nashville Predators.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip