Frans Nielsen fortsætter målstime i ny Islanders-sejr

01/01/2016

Den danske ishockeystjerne Frans Nielsen fortsætter sin gode målform i New York Islanders.

På årets sidste dag scorede han for 14. gang i denne sæson og bidrog dermed til Islanders' sejr på 2-1 ude over Buffalo Sabres.

Frans Nielsen tegnede sig for opgørets første scoring midt i anden periode. Efter et klumpspil foran hjemmeholdets mål sendte danskeren pucken i mål blandt venner og fjender.

I tredje periode kom New York-holdet på 2-0, inden Buffalo med en reducering skabte ny spænding cirka midtvejs.

Nielsen blev efter kampen kåret som en af kampens tre stjerner på nhl.com. Det er bare to dage siden, han senest kom på scoringstavlen i den amerikanske liga. Også ved den lejlighed blev han kåret som en af kampens tre bedste spillere.

Runden bød også på et rent danskeropgør, da Mikkel Bødkers Arizona Coyotes på hjemmebane vandt 4-2 over Nikolaj Ehlers' Winnipeg Jets.

Bødker slap bedst fra mødet. Således blev han noteret for en assist, da Arizona scorede det vitale mål til 3-2 godt syv minutter før udløbet på tredje periode.

Frederik Andersens klub, Anaheim Ducks, vandt på udebane 1-0 over Edmonton Oilers, men den danske målmand fik ikke spilletid.