Frans Nielsen har fundet straffeslagsmagien frem igen

Det har knebet for NHL-spilleren Frans Nielsen at finde netmaskerne i straffeslagskonkurrencerne i lang tid, men natten til lørdag var der bonus igen for danskeren.

Med en ny forhåndsfinte lykkedes det ham at udplacere Ottawa Senators' målmand Robin Lehner og sikre New York Islanders en 5-4-sejr og to point.

Samtidig var det også Nielsen, der sørgede for det mål, der fremtvang overtid og straffeslag, da han udlignede til 4-4 i begyndelsen af tredje periode.

Det var første gang i ni forsøg, at det lykkedes Frans Nielsen at score på straffeslag. Han er ellers den mest træfsikre i ligaen, når man kigger på spillere med 20 forsøg eller mere.

I alt er han oppe på 16 point efter 13 kampe, hvilket placerer ham på en delt sjetteplads på topscorerlisten i den nordamerikanske ishockeyliga. Han er også den mest scorende Islanders-spiller.

Sejren sender New York Islanders op på en andenplads i Metropolitan Division, hvor det kun er Pittsburgh Penguins, der er bedre.

Lars Eller kom til gengæld ikke på tavlen, da Montreal Canadiens tabte 3-4 til Minnesota Wild.

Montreal har også 16 point og ligger lige nu ligeledes til en slutspilsplads, selv om canadierne kun er nummer fem i Atlantic Division.

/ritzau/

Dagens Gossip